Üstökös FC
Üstökös FC Győr Utánpótlás-nevelő Sport Egyesület 2000 óta.
Facebook oldalunk

ADÓ 1% FELAJÁNLÁS

A klubról

ADÓ 1% FELAJÁNLÁS

Tisztelt Szülők, Nagyszülők, Sportkedvelők!


 Kérjük, segítsék egyesületünk működését adójuk 1%-ának felajánlásával! 

Az előző évben 77-en döntöttek úgy, hogy az Üstökös FC-t jelölik meg kedvezményezettként felajánlásukkal. Az így beérkezett 457.249 Ft-ot labdák, hálók vásárlására, rendezési költségekre fordítottuk. (2020. 452.577 Ft (68 fő), 2019. 551.315 Ft (103 fő).

Statisztikák szeint Magyarországon az adófizető lakosság közel 50%-a nem rendelkezik adója 1%-áról. Ez a célzott, egy rövid nyilatkozat kitöltésével járó támogatási forma nagy segítéget jelenthet a jogosult társadalmi szervezetek számára.

 Amennyiben úgy gondolja, hogy a közel 300 gyermek sportolási lehetőségét biztosító egyesületünket méltónak találja a felajánlásra, az alábbi módokon teheti meg:

 • online kitöltési lehetőség: https://eszja.nav.gov.hu/app/login/#login
 • vagy jelezze könyvelője felé szándékát
 • papíralapon benyújtható postán keresztül, vagy személyesen, illetve meghatalmazott által, lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain
   • a személyi jövedelemadó-bevallással együtt, annak EGYSZA lapját is kitöltve,
   • az e-SZJA felület kitöltőprogramjával készített és kinyomtatott nyilatkozaton,
   • a 21EGYSZA jelű nyomtatványon vagy azonos adatokkal a nyilatkozaton, továbbá
   • 2022. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak. A borítékon a leragasztás helyén szerepelnie kell a felajánló aláírásának.

A 2022. május 20-ai határidő jogvesztő!

 Amikor 2000-ben, a 4 fiúgyermekem köré gyűlt srácokból alakult baráti társaságnak rendszeres edzéseket kezdtünk szervezni, meg sem fordult a fejemben, hogy 22 év elteltével a régió meghatározó utánpótlás nevelő egyesülete leszünk. Az MLSZ adminisztrációs rendszere alapján a mai napig 1114 igazolt labdarúgó fordult meg egyesületünkben. Az évek során több, utánpótlás válogatottban is pályára lépő, felnőtt NB-s bajnokságban játszó sportoló került ki tőlünk. A megye számos egyesületében találkozhatunk volt játékosunkkal.
 Megyei I. osztályban szereplő felnőtt csapatunk játékoskeretét több mint 60%-ban saját nevelésű játékosaink alkotják.
 Közben gyermekeim diplomát szereztek, s hárman közülük már az Üstökös FC 19 fős edzői stábjának tagjaként nevelgetik a felnövekvő új generációt.

Köszönöm, hogy megtisztelt figyelmével!

Hajrá Üstökös!

Üdvözlettel: Katona Tibor
                       elnök, alapító

Kiemelt támogatóink

Támogatók és partnerek