Üstökös FC
Üstökös FC Győr Utánpótlás-nevelő Sport Egyesület 2000 óta.
Facebook oldalunk

ADÓ 1% FELAJÁNLÁS

A klubról

ADÓ 1% FELAJÁNLÁS

Tisztelt Szülők, Nagyszülők, Sportkedvelők!


 Kérjük, segítsék egyesületünk működését adójuk 1%-ának felajánlásával!

 Az előző évben 68-an döntöttek úgy, hogy az Üstökös FC-t jelölik meg kedvezményezettként felajánlásukkal. Az így beérkezett 452.577 Ft-ot a sportfejlesztési program önrészeként hasznosítottuk.

Statisztikák szeint Magyarországon az adófizető lakosság közel 50%-a nem rendelkezik adója 1%-áról. Ez a célzott, egy rövid nyilatkozat kitöltésével járó támogatási forma nagy segítéget jelenthet a jogosult társadalmi szervezetek számára.

 Amennyiben úgy gondolja, hogy a közel 300 gyermek sportolási lehetőségét biztosító egyesületünket méltónak találja a felajánlásra, az alábbi módokon teheti meg:

 

 Amikor 2000-ben, a 4 fiúgyermekem köré gyűlt srácokból alakult baráti társaságnak rendszeres edzéseket kezdtünk szervezni, meg sem fordult a fejemben, hogy 21 év elteltével a régió meghatározó utánpótlás nevelő egyesülete leszünk. Az évek során több, utánpótlás válogatottban is megfoduló, felnőtt NB-s bajnokságban játszó sportoló került ki tőlünk. A megye számos egyesületében találkozhatunk volt játékosunkkal. A mai napig 1043 igazolt, nálunk megfordult labdarúgót tart nyilván az MLSZ adminisztrációs rendszere. Közben gyermekeim diplomát szereztek, s hárman közülük már az Üstökös FC 18 fős edzői stábjának tagjaként terelgetik a felnövekvő új generációt.

Köszönöm, hogy megtisztelt figyelmével!

Hajrá Üstökös!

Üdvözlettel: Katona Tibor
                       elnök

Kiemelt támogatóink

Támogatók és partnerek