Üstökös FC
Üstökös FC Győr Utánpótlás-nevelő Sport Egyesület 2000 óta.
Facebook oldalunk

ADÓ 1% FELAJÁNLÁS

A klubról

KÉRJÜK TÁMOGASSA ADÓJA 1%-ÁNAK FELAJÁNLÁSÁVAL EGYESÜLETÜNKET!

ADÓ 1% FELAJÁNLÁS

Tisztelt Szülők, Nagyszülők, Sportkedvelők!


 Kérjük, segítsék egyesületünk működését adójuk 1%-ának felajánlásával!

 A befolyó összegből közel 300 gyermek sportolási körülményeinek fejlesztését, versenyeztetését, rendszeres, egészséges életmódját támogatja.
 Létesítményeink sikeres fejlesztése esetén nem csupán egyesületünk sportolói, családtagjai, hanem a környék mozogni vágyó lakói is új sportolási lehetőséghez juthatnak!

 Statisztikák szeint Magyarországon az adófizető lakosság közel 50%-a nem rendelkezik adója 1%-áról. Ez a célzott, egy rövid nyilatkozat kitöltésével járó támogatási forma nagy segítéget jelenthet a jogosult társadalmi szervezetek számára.

 Amennyiben úgy gondolja, hogy egyesületünket méltónak találja a felajánlásra, az alábbi módokon teheti meg:

 

 Amikor 2000-ben, a 4 fiúgyermekem köré gyűlt srácokból alakult baráti társaságnak rendszeres edzéseket kezdtünk szervezni, meg sem fordult a fejemben, hogy 20 év elteltével a régió meghatározó utánpótlás nevelő egyesülete leszünk. Az évek során több, utánpótlás válogatottban is megfoduló, felnőtt NB-s bajnokságban játszó sportoló került ki tőlünk. A megye számos egyesületében találkozhatunk volt játékosunkkal. A mai napig 921 igazolt, nálunk megfordult labdarúgót tart nyilván az MLSZ adminisztrációs rendszere.  Közben gyermekeim diplomát szereztek, s hárman közülük már mint az Üstökös FC edzői terelgetik a felnövekvő új generációt.

Köszönöm, hogy megtisztelt figyelmével!

Üdvözlettel: Katona Tibor
                       elnök

Kiemelt támogatóink

Támogatók és partnerek